Klikkaa itsesi Mitron postilla-arkistoon tästä

Uusimmat kirjoitukset

3.7.2014Aikaansaannokseni Euroopan parlamentissaLue lisää »22.5.2014Populismi USA-kauppasopimuksella on pikkusieluistaLue lisää »21.5.2014Oikeisto voittamassa eurovaalit -- Uusi SuomiLue lisää »

Tiedotteet

Ihmettelen Ylen toimintaa

Share |

Tiistai 6.5.2014 - Mitro Repo


Mitro Repo: Ihmettelen Ylen toimintaa (6.5.2014)

Yle uutiset kertoivat 5.5.2014 Mitro Revon vältelleen saapumasta Ylen vaalikuvaukseen.Repo on ollut kyseisenä ajankohtana MTK:n järjestämässä EU-vaaleihin liittyvässä avoimessa paneelikeskustelussa Joensuussa sekä toisessa vaalitilaisuudessa Heinävedellä.

Mitro Repo kertoo yllättyneensä Ylen uutisesta, jossa kerrottiin hänen välttelevän Ylen vaalikuvausta.

Ihmettelen Ylen toimintaa asiassa. Kampanja-aikatauluni on julkinen ja varmasti myös Ylen toimittajien tiedossa. Myöskään kampanjahenkilökuntani ei ole saanut asiassa yhteydenottoa Yleltä. Luonnollisesti aikatauluja olisi pyritty sovittelemaan, toteaa Mitro Repo

Mitro Revon mukaan hänelle kampanjoinnin pääpainona on kansalaisten tapaaminen ja keskustelu kasvotusten mahdollisimman monen kanssa. Tapaamispyyntöjä ja ehdotuksia eri tilaisuuksiin on tullut satoja, ja kaikki niistä käsitellään vaalityöryhmän kesken.

Olen pyrkinyt osallistumaan mahdollisimman moneen tilaisuuteen, mutta aikatauluristiriitoja on lähes mahdotonta välttää, kertoo Repo.

Mitro Repo on tyytyväinen kansalaisilta saamaansa palautteeseen sekä kiitoksiin aktiivisesta jalkautumisesta turuille ja toreille kansan pariin.

Mielestäni jokaisen poliitikon velvollisuus on kertoa omasta työstään ja mielipiteistään tapaamalla kansalaisia. Tätä työtä olen tehnyt koko viisivuotisen europarlamenttikauteni ajan ja olen siitä saanut myös paljon kiittävää ja kannustavaa palautetta, toteaa Repo.

 

Lisätietoa Mitro Revon vaaliaikataulusta löytyy eurovaalikampanjasivuilta www.mitrorepo.euJulkisesta kalenterista löytyvät kaikki tapahtumat ja tilaisuudet, joissa Mitro on mukana. Sosiaalisessa mediassa Mitron voi tavoittaa helpoiten. Nopeimmin Mitron ajatuksia ja mielipiteitä saa Facebookista sekä twitteristä.