Klikkaa itsesi Mitron postilla-arkistoon tästä

Uusimmat kirjoitukset

3.7.2014Aikaansaannokseni Euroopan parlamentissaLue lisää »22.5.2014Populismi USA-kauppasopimuksella on pikkusieluistaLue lisää »21.5.2014Oikeisto voittamassa eurovaalit -- Uusi SuomiLue lisää »

Tiedotteet

Uudenlaista politiikkaa

Minä olen ammatiltani ortodoksipappi ja koen että pappina olen palvellut seurakuntaani. Poliitikkona jatkan koko yhteiskunnan ja kanssaihmisteni palvelemista. Meidän asioista päättävien tulisi ottaa koko persoonallisuutemme peliin kun puolustamme periaatteita ja asioita joihin uskomme. Poliitikkojen ei pidä olla turhan tärkeitä itsestään vaan toimia, tuntea ja kokea kuin kuka tahansa ihminen.

Politiikan kuvaa on kirkastettava. Vanhoista jaotteluista ja kaunoista on siirryttävä uudenlaiseen ajatteluun. Aidosti hyviä ideoita pitää kannattaa ja huonoja vastustaa, olivat ne peräisin mistä puolueesta tahansa. Poliittisia päätöksiä ei voi tehdä yksipuolisesti ja kuuntelematta aidosti kaikkia osapuolia. Ilkeiden juttujen levittäminen on juoruilua eikä sillä ole politiikan kanssa mitään tekemistä. Politiikassa pelataan varmasti aina erilaisia pelejä, mutta peli voi ja sen pitää olla reilumpaa ja puhtaampaa. Uskon, että myös politiikka voi olla pyhää kun se taistelee oikeiden asioiden puolesta.